Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Μας περνούν για ηλίθιους;

Ο Γιόζεφ και η Μάγδα...
Γράφει ο Πατρινός
Το ζεύγος των επίσημων προπαγανδιστών του κόμματος του ανιψιού, με το μικρό σπίτι στην Καισαριανή -και τ’ άλλα σκόρπια ανά την επικράτεια-, περνάει δύσκολες στιγμές.
Η Μάγδα έμεινε χωρίς δουλειά μετά την χάρη που μας έκανε να αναστείλει την επαγγελματική της ιδιότητα. Ότι προηγήθηκε και ότι ακολούθησε της «11ης Σεπτεμβρίου» για την εγχώρια αλλά και για την παγκόσμια δημοσιογραφία έχει τα βασικά χαρακτηριστικά της Ρουσοπούλειας θεώρησης για το πώς ασκείται η πολιτική: προχειρότητα, ψέμα, ανακολουθία, λαϊκισμός, προσπάθεια αποπροσανατολισμού και επιχειρήματα που προσβάλουν τον κοινό νου.
Ο Θεοδωράκης και ο Κωστάκης μας είπαν ότι το κακό ΠΑΣΟΚ και διάφοροι άλλοι είναι οπισθοδρομικοί και υποστηρίζουν ότι η γυναίκες δεν πρέπει να δουλεύουν. Για το γελοίο του επιχειρήματος σας παραπέμπω στην αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001 που το κακό ΠΑΣΟΚ είχε προτείνει την αναθεώρηση της παρ. 2 του α. 116 του Σ. για την λήψη θετικών μέτρων υπέρ των γυναικών.
Επτά τουλάχιστον λόγοι συνηγορούν γιατί η σύζυγος του Γιόζεφ της ΝΔ δεν πρέπει να κάνει την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δουλεία που έκανε, έχοντας πάντα στο νου ότι όταν ασκείς πολιτική εξουσία και για θέματα σχετιζόμενα με αυτή, δεν είσαι αθώος μέχρι της αποδείξεως της ενοχής σου όπως ο πολίτης-αλλά ένοχος μέχρι αποδείξεως της αθωότητας σου.
- όταν ο σύζυγος ελέγχει την κρατική διαφήμιση και εσύ εργάζεσαι σε Μ.Μ.Ε. υπάρχει υπόνοια επιλεκτικής αντιμετώπισης του μέσου αυτού, από τον ελέγχων τους κρουνούς του δημοσίου χρήματος που σπαταλιέται για διαφήμιση, αφού από αυτό θα πληρωθεί το πλούσιο συμβόλαιό σου.
- η free press εφημερίδα που έχεις υπάρχει υπόνοια ότι θα τύχει επιλεκτικής αντιμετώπισης από τον σύζυγο στην κατανομή της διαφήμισης.
- Το ότι είναι αθλητική κάνει τα πράγματα ποιο επικίνδυνα αφού ο πρώτος σε έξοδα για διαφήμιση κρατικός οργανισμός είναι ο ΟΠΑΠ με τα τόσα τυχερά παιχνίδια που απευθύνονται κατά προτεραιότητα στον ανδρικό πληθυσμό που συνήθως διαβάζει αθλητικές εφημερίδες.
- η free press εφημερίδα που έχεις βασίζεται για την επιβίωσή και για την κερδοφορία της αποκλειστικά στην διαφήμιση αφού δεν καταβάλλεται αντίτιμο για την αγορά της και από την στιγμή που το κράτος είναι ο παράδεισος και σύζυγος ο άγιος Πέτρος του παραδείσου…- αντιδεοντολογική συμπεριφορά έναντι των υπολοίπων συναδέλφων σου αφού ο Θόδωρος μεταξύ “τυρού και αχλαδιού” λέει αυτά που οι άλλοι δημοσιογράφοι δεν θα μάθουν ακόμα και αν λιώσουν σόλες και σόλες στην διαδρομή Μαξίμου - Βουλή.
- δεν μπορείς να θεωρείσαι αντικειμενική δημοσιογράφος, το επάγγελμά σου δηλαδή να είναι να λες αλήθειες στον λαό και να ξεσκεπάζεις την παρανομούσα εξουσία την στιγμή που ο σύζυγος είναι ο καθ’ ύλη αρμόδιος για το αντίθετο.
- δεν μπορεί το 2005 να αποχωρούσες οικειοθελώς από το δελτίο του MEGA λέγοντας η ίδια ότι η ιδιότητά σου ως συζύγους του Θοδωρούλη δεν συμβαδίζει με αυτή της παρουσιάστριας και τώρα να κλαίγεσαι που σε κριτικάρουν λέγοντας στην ουσία τα ίδια που έλεγες και εσύ τότε.
Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε την δικαιολογία του Τεο ή Γιόζεφ ότι τα πολυτελή σπίτια που απέκτησε δεν τα απέκτησε από παράνομη δραστηριότητα αλλά με δάνειο και αυτό αποπληρώνεται κυρίως από τα «μιστά» της Μάρας ή Μάγδας -δικαιολογία που ο Κωστάκης υιοθέτησε και είχε πει ότι τον καλύπτει.
Τώρα που η κα. Ρουσοπούλου δεν θα λαμβάνει πλέον «μιστά» τι θα γίνει θα τους το κατασχέσει η τράπεζα σαν του απλού κοσμάκι;
Press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: