Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ποιος δολοφονεί τους νεκρούς, γράφει από τη Γάζα ο Ιταλός Vittorio Arrigoni. Γιατί η «πολιτισμένη» δύση δολοφονεί έναν λαό, εμείς…

Vittorio Arrigoni, ανταπόκριση από τη Γάζα και δικές μας επισημάνσεις
“Κυριακή πρωί πήγαμε στη Beit Hanoun να ψάξουμε το σώμα ενός νεαρού βοσκού, του 19χρονου Ahmed Abu Hashih που εξαφανίστηκε στις 21 Απρίλη.
Η Γάζα είναι μια φυλακή, δεν μπαίνει και δεν βγαίνει κανένας, συνεπώς όταν κάποιος “εξαφανίζεται” σημαίνει ότι το πτώμα του θα βρίσκεται κάπου κοντά στα σύνορα. Εκεί που συνήθως ο Ahmed πήγαινε για βοσκή τα ζώα του. Για 54 ημέρες η οικογένεια του νεαρού βοσκού εκλιπαρούσε τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό να μεσολαβήσει για την αναζήτηση του Ahmed...”.
Για 54 ημέρες η άρνηση του οργανισμού που σεβάστηκαν οι μεγαλύτεροι εγκληματίες του πλανήτη, με πρώτο τον Χίτλερ: «Πολύ επικίνδυνο».
«Επικίνδυνο» να γίνει αναζήτηση ενός πτώματος μέσα στη Γάζα, δηλαδή να σταματήσουν λίγες ώρες τα ναζιστικά γουρούνια με τους ελεύθερους σκοπευτές και τα πολυβόλα, να επιτρέψουν την ανεύρεση ενός πτώματος, που; Μέσα στη γη άλλων!
Ο σεβασμός στους νεκρούς δεν αποτελεί προνόμιο της αρχαίας Ελλάδας, αλλά ΟΛΩΝ των λαών του κόσμου! Οι μόνοι στην παγκόσμια ιστορία, που δεν σεβάστηκαν και δεν σέβονται τους νεκρούς, είναι οι ναζί του χωροφύλακα των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή!


Εθελοντές από χώρες που βρίσκονται μέσα στη μεγαλύτερη φυλακή του πλανήτη, όπως ο Βικ (μιλούσαμε μαζί του στη διάρκεια των δολοφονικών βομβαρδισμών στη Γάζα)*, μαζί με τον πατέρα, τον αδελφό του Ahmed και 5 Παλαιστίνιους της οργάνωσης “Τοπική Πρωτοβουλία” Γάζας, μπροστά στο μαρτύριο μιας οικογένειας να θάψει το νεκρό της παιδί, ξεκίνησαν για την «αναζήτηση».
Άραγε, πόσο ισχυρό μπορεί να είναι, ποιοι στηρίζουν ένα καθεστώς που γονατίζει τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό;
“8 ισραηλινά τζιπ τέθηκαν σε συναγερμό, πέρα από τα σύνορα της Γάζας και άρχισαν να μας πυροβολούν, να ρίχνουν και χειροβομβίδες. Μετά από μισή ώρα, που μας φάνηκε αιώνας και αποφεύγοντας τις εκατοντάδες νάρκες, βρήκαμε το σώμα του Ahmed, ή σωστότερα ότι είχε απομείνει”: (foto by Shadi Al Garra)
Τύλιξαν το σώμα με ένα σεντόνι, απομακρύνθηκαν, το έβαλαν σε ένα κάρο που τραβούσε ένα γαϊδουράκι και το μετέφεραν σε ασθενοφόρο…
“Μεγάλος ο πόνος της οικογένειας, όταν είδαν τη σωρό… πόνος 54 ημερών χωρίς ελπίδα…
Τη Δευτέρα πήγαμε στην κηδεία. Φτωχή οικογένεια, αλλά φιλόξενη και γενναία, παράδοση βεδουίνων κτηνοτρόφων. Ο πατέρας δεν σταμάτησε να μας ευχαριστεί που τον βοηθήσαμε ώστε να τιμήσει με ταφή το γιο του…”

Πότε στην παγκόσμια ιστορία, ή ακόμη και τη μυθολογία όλων των λαών του πλανήτη, η ταφή ενός νεκρού είναι απαγορευμένη;
Τον 21ο αιώνα η ταφή ενός νεκρού απαγορεύεται από τα ναζιστικά γουρούνια του Ισραήλ και αυτό το έγκλημα, Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ, βαραίνει όλους τους ανθρώπους της γης.
Όμως, η ενοχή της «πολιτισμένης» δύσης είναι μεγαλύτερη. Η ενοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης τεράστια, αφού επέβαλε εκλογές στην Παλαιστίνη, τις διεξήγαγε με δική της ευθύνη, τις επικύρωσε ως τις δημοκρατικότερες του πλανήτη, αλλά επειδή ο Παλαιστινιακός λαός δεν ψήφισε τους αρεστούς της δύσης, έχει αποκλεισμένους 1,5 εκατομμύρια ανθρώπους. Αποκλεισμός σε φάρμακα, τρόφιμα, νερό, καύσιμα… στα πάντα!
Και η Ε.Ε. της δεξιάς και της συντήρησης δεν έχει «προβληματισμούς» να στηρίζει εγκλήματα, η δήθεν προοδευτική κεντροαριστερά και οι προοδευτικοί ευρωβουλευτές, γιατί στηρίζουν το διεθνές έγκλημα, το Ολοκαύτωμα του 2009;
Ο Χίτλερ, ακόμη και στο γκέτο της Βαρσοβίας δεν διέκοψε τον ηλεκτρισμό, το νερό, τη διανομή τροφίμων, όπως θύμισε ο Ιταλός Γερουσιαστής Fernando Rossi, στην πρόσφατη ομιλία του στο Διεθνές Συμπόσιο της Αθήνας.
Αυτό που δεν τόλμησε ο εγκληματίας Χίτλερ το τολμούν οι «πολιτισμένοι» της δύσης, για να υλοποιηθεί η ναζιστική εθνοκάθαρση του Ισραήλ.

Όποιος δεν σέβεται τη ζωή, δεν έχει πρόβλημα να σεβαστεί το θάνατο!

* Σημερινό μήνυμα του ιταλού Vittorio Arrigoni, από την Γάζα στα ιταλικά ΜΜΕ: ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

Το “αποκλειστικά” ρεπορτάζ, ηχεί καλύτερα από το “μισθοφορικά”

Γράφει σήμερα, μέσα από τη Γάζα ο Vittorio Arrigoni: τα πρόσωπα των διάφανων φαντασμάτων ζητούν δικαιοσύνη

Ο Vittorio Arrigoni αρνείται να εγκαταλείψει τη Γάζα

Vittorio Arrigoni, που βρίσκεται στην βομβαρδιζόμενη κι αποκλεισμένη Γάζα!

Ο Ιταλός φίλος Vittorio Arrigoni, μέσα από την πολιορκημένη και βομβαρδιζόμενη Γάζα, για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες

Γράφει σήμερα, μέσα από τη Γάζα ο Vittorio Arrigoni: τα πρόσωπα των διάφανων φαντασμάτων ζητούν δικαιοσύνη

Έτσι τα παιδιά της Παλαιστίνης ζουν τη φρίκη - Vittorio Arrigoni on the ground in Gaza

Απολογισμός της χθεσινή νύχτας από την επιχείρηση γενοκτονίας του Ισραήλ και των επιστατών του Ολοκαυτώματος ΗΠΑ – ΟΗΕ – Ευρωπαϊκή Ένωση

Επιστροφή στο "Σίβυλλα-Sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια: