Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
Της Δευτεροβάθμιας Συνδικαλιστικής Οργάνωσης με την επωνυμία ΠΟΣΤ, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αριστοτέλους, αριθ. 11-15, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.
ΠΡΟΣ
Τον Υπουργό Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα και τον Υφυπουργό Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων κ. Νίκο Σηφουνάκη, με κοινοποίηση στους Γενικούς Γραμματείς κ. Σωκράτη Κάτσικα και κ. Χάρη Τσιόκα, όπως νόμιμα εκπροσωπούνται.
Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία με την ουσιαστική συμμετοχή τους, την αποτελεσματικότητα και την εργατικότητα τους έχουν διαμορφώσει όλες τις προϋποθέσεις για μια πολιτική που να διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ΕΛΤΑ, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του λαού και της χώρας και να αποτελεί το Δημόσιο Ταχυδρομείο δυναμικό μοχλό ανάπτυξης για όλη την Ελληνική Περιφέρεια.
Παράλληλα, με αγώνες έχουν κατακτήσει εργασιακά, οικονομικά, θεσμικά και ασφαλιστικά δικαιώματα που βελτιώνουν τη θέση των εργαζόμενων στο διαρκώς μεταβαλλόμενο διεθνές και εθνικό περιβάλλον.
Αυτή η συμμετοχή, η διαχρονική κοινωνική προσφορά των εργαζόμενων και του Ταχυδρομείου έχει καταξιώσει τον Ταχυδρομικό Κόσμο στη συνείδηση του λαού και έχει διαμορφώσει άρρηκτους δεσμούς με όλη την κοινωνία.
Ο λαός και η χώρα έχουν άμεση ανάγκη από ένα σύγχρονο, Δημόσιο και αποτελεσματικό Ταχυδρομείο που θα δίνει συνέχεια και προοπτική μέσα από πλήρεις ποιοτικές και προσιτές ταχυδρομικές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη σε όποιο σημείο αυτός κι αν κατοικεί.
Οι πολιτικές που ασκήθηκαν από την προηγούμενη Κυβέρνηση δεν ανταποκρίνονταν σε αυτή την κοινωνική απαίτηση, δεν υποστήριζαν τον Δημόσιο χαρακτήρα του ΕΛΤΑ, υποβάθμιζαν τον κοινωνικό προσανατολισμό του Ταχυδρομείου.
Είναι πολιτικές που επιβάλλει ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός και τα μεγάλα συμφέροντα, για το ξεπούλημα των δημοσίων επιχειρήσεων και την περιθωριοποίηση των κοινωνικών αξιών.
Αναμέναμε ότι, μετά τις εκλογές της 4ης Οκτώβρη 2009 θα λαμβάνατε τις απαραίτητες αποφάσεις που θα σταματούσαν την φθίνουσα πορεία που οδηγεί στα ελλείμματα, τη διάλυση και τη συρρίκνωση του Ταχυδρομείου.
Αναμέναμε ότι θα κατανοούσατε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΕΛΤΑ και όπως σας το έχουμε εκφράσει σε όλους τους τόνους στις θεσμικές μας συναντήσεις και σας το έχουμε αναλύσει στα κείμενα μας, θα πράττατε το αυτονόητο.
Θα τοποθετούσατε το συντομότερο Διοίκηση που θα αναλάμβανε ένα πρόγραμμα άμεσης σωτηρίας και εξόδου του ΕΛΤΑ από την καταστροφική του πορεία.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα έχουμε διαψευστεί.
Δεν τοποθετήσατε Διοίκηση στην επιχείρηση και την υπολειτουργείτε με ένα Δ. Σ. που το έχουμε καταγγείλει για σωρεία παράνομων αποφάσεων και κατ' ουσία ανύπαρκτο.
Αφήνετε ανεκμετάλλευτη την εορταστική περίοδο, που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στην κατεύθυνση αύξησης των εσόδων.
Ο ΕΛΤΑ λειτουργεί μόνο και μόνο από συνήθεια.
Αποκλείετε τον ΕΛΤΑ από το Δ. Σ. του Ταμιευτηρίου χωρίς λόγο και αιτία.
Παράλληλα, η συνεχιζόμενη μείωση εσόδων και η διόγκωση του καταγραφόμενου ελλείμματος δεν σας συγκινούν.
Η υποβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών δεν σας προβληματίζει.
Οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, η αποδιοργάνωση των υπηρεσιών, η απομόνωση και η περιθωριοποίηση του υπηρεσιακού ιστού, η παντελής έλλειψη διοικητικού συντονισμού, κατευθύνσεων και επίλυσης προβλημάτων οδηγούν τον ΕΛΤΑ στη διάλυση και έχουν φέρει τους εργαζόμενους σε απόγνωση.
Καθημερινά η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα χειροτερεύει. Απουσιάζετε προκλητικά από τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι σε κάθε υπηρεσιακή λειτουργία για να διατηρήσουν τον ΕΛΤΑ σε ένα ανεκτό επίπεδο λειτουργίας, για να ανατρέψουν την πλήρη κατάρρευση του Ταχυδρομείου.
Κύριοι,
Σας έχουμε ενημερώσει και έχουμε παρουσιάσει τα προβλήματα του ΕΛΤΑ και τις θέσεις των εργαζόμενων τόσο αναλυτικά που σε καμιά περίπτωση δεν μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια.
Σήμερα στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς ο ΕΛΤΑ βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο, έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδα και δεν σχεδιάζονται πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης, τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του και την παροχή των Καθολικών Υπηρεσιών.
Η τεράστια έλλειψη προσωπικού με την εμμονή της προηγούμενης Κυβέρνησης να ανατρέψει το ισχύον Θεσμικό Πλαίσιο και να απορυθμίσει τις εργασιακές σχέσεις, έχει φέρει τον ΕΛΤΑ σε οριακό σημείο λειτουργίας.
Το Ταχυδρομείο ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και εξυπηρετεί τους πολίτες χάρη στον πατριωτισμό και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζόμενων.
Ο αναγκαίος προγραμματισμός των προσλήψεων εποχικού προσωπικού που θα ενισχύσει τον ΕΛΤΑ για την ομαλή λειτουργία του καθυστερεί αδικαιολόγητα.
Σ΄ αυτό το περιβάλλον, η αποδιοργάνωση των υπηρεσιών, η διαμόρφωση κλίματος ανασφάλειας, η αδυναμία σας να λάβετε άμεσα αποφάσεις για την επίλυση των προβλημάτων πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Άλλο χρόνο αναμονής και περίοδο ανοχής δεν επιτρέπουν οι συνθήκες και τα προβλήματα. Απαιτούνται άμεσες αποφάσεις.
Σ΄ αυτή την κατεύθυνση το Δ. Σ. της Π.Ο.Σ.Τ. συνεδρίασε την Παρασκευή 18/12/2009 και αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων και στις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για το χρόνο πραγματοποίησης τους.
Εμείς απαιτούμε άμεσες λύσεις και απάντηση στα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση.
Σας καλούμε να διαμορφώσετε χρονοδιάγραμμα για την έξοδο του ΕΛΤΑ από την κρίση και να ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα του Ταχυδρομείου.
Σας δηλώνουμε ότι οι εργαζόμενοι θα αντιδράσουν, με κάθε νόμιμο αγωνιστικό μέσο, στην απραξία και στην αδιαφορία. Η αναπτυξιακή προοπτική του ΕΛΤΑ είναι η μεγάλη μας προτεραιότητα.
Είμαστε αποφασισμένοι μέσα από δυναμικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις να επιβάλλουμε λύσεις και πολιτικές που θα υπηρετούν τα συμφέροντα του Ταχυδρομείου και των εργαζόμενων.
Η προοπτική, η ανάπτυξη και η βιωσιμότητα του ΕΛΤΑ, η νομιμότητα, το Θεσμικό Πλαίσιο, οι Συλλογικές Συμβάσεις, οι κατακτήσεις και το μέλλον των εργαζόμενων είναι δική μας υπόθεση.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς τον Υπουργό και Υφυπουργό Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αναστάσεως 2 Παπάγου, και σε όσους κοινοποιείται, προς γνώση τους, αντιγράφοντας ταύτη ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως του.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΚΕΛΛΑΣ
Επιστροφή στο "Sibilla-Σίβυλλα"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΕΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΟΥ....ΤΑ ΓΡΑΦΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΟΛΟΧΡΥΣΟΥ ......ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΟΧΡΥΣΟ ΜΠΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΓΕΩΡ-ΓΕΩΡ-ΔΡΑ-ΔΡΑ-ΚΥΡ-ΚΥΡ-ΔΕΛ-ΔΕΛ-ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΤΑ;ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΡΜΟΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΜΟΣΤΩΝ ΕΛΤΑ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΛΕΙΜΑΤΩΝ....ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ...........ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΩΝΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΜΟΣΤΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΛΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΕΡΔΗ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΕΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ Η ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΤΑ.ΔΩΣΤΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ Τ Τ ΤΑ 1100 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΕΤΩΝ -ΑΤΑ-

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΟΙ ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΤΑΧ-ΤΑΧ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΧ.ΤΑΧ.ΤΑΧ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ. ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΑΧ ΤΑΧ ΤΑΧ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΟΓΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟ ΤΑΧ ΤΑΧ --ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΧΧ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Χ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΑΧ.ΤΑΜ Η ΠΝΕΥΜ. ΑΥΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΑΧ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Β ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΜΑΝΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ .ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ....ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ--ΜΗ ΘΡΗΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ,ΑΝΕΡΓΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΦΤΙΑΧΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΑΛΤΕ ΕΞΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ.ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΥΝΕΤ-ΣΥΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΜΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 11111 ΖΩΝΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΡΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. Ο ΛΑΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΚΑΘΕ ΖΩΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 3ΒΑΡΔΙΕΣ ΑΡΑ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΑΧ ΤΑΧ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΡΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 11 ΖΩΝΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΤΕ.ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΕΤΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΕΤΤ ΚΑΙ ΕΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ... ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧ ΤΑΧ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΤΗΝΥΦΗΛΙΟ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ.ΖΗΤΩ Η ΝΟΜΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΕΤΤ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΚΥΒΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΤΑ Α ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΛΤΑ ΕΛΤΑ